Ontwikkelaar Office 365 trainingen

Ontwikkelaar office 365 trainingen (Full Time)

GoodHabitz is dé online opleider van Nederland. We maken in een hoog tempo verrassende producten voor onze klanten. In 2019 willen we de klantervaring verder verbeteren op het gebied onze office trainingen. Om dit in goede banen te leiden hebben we jou nodig!

Wat wordt er van je verwacht?

Als Ontwikkelaar office 365 trainingen ben jij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van ons pakket online office trainingen. Jij weet als geen ander hoe je voor onze cursisten alle materie helder en aantrekkelijk voor de bühne kunt brengen: je hebt namelijk aantoonbare ervaring in het ontwikkelen/geven/schrijven van trainingen op dit gebied. Je werkt daarnaast nauw samen met andere disciplines uit ons ontwikkelteam: van onderwijskundige tot grafisch vormgever tot tekstschrijver. Samen met onze innovatie manager draag je ook bij aan vernieuwing van onze bestaande trainingen op dit gebied.

Concreet zorg jij er daarnaast voor dat deze trainingen ook actueel en up to date blijven. Jouw achtergrond stelt je daarnaast in staat om:
 • Leerdoelen moeiteloos naar goede casussen te vertalen.
 • Heldere (praktijk)opdrachten en inspirerende voorbeelden te maken.
 • In de toekomst ook trainingen op het gebied van andere (IT-) applicaties te ontwikkelen.

Wie ben jij?

Als Ontwikkelaar office 365 trainingen ben jij degene die eigenaarschap toont voor ons online pakket office trainingen. Office 365 kent voor jou geen geheimen, bij voorkeur ben je dan ook Microsoft gecertificeerd. Je staat voor kwaliteit, wordt oprecht blij van Office 365 (je bent zeg maar een “vak-idioot”), bent zeer accuraat en communicatief sterk en een echte teamplayer. Daarnaast:
 • Functioneer jij op minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Heb je aantoonbaar meer dan 5 jaar ervaring als trainer/ontwikkelaar van Office trainingen en/of ICT trainingen (heb je aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van online trainingen dan zijn we nog meer geïnteresseerd in jou!).
 • Beheers je de Nederlandse taal uitstekend.
 • Zijn deadlines voor jou een stimulans om nog beter te presteren.

Wat bieden wij?

Een fulltime functie (40 uur) met goede arbeidsvoorwaarden bij een prachtig dynamisch internationaal bedrijf.
 • Prima salaris en overige arbeidsvoorwaarden (inclusief o.m. winstdeling en pensioen).
 • Laptop van de zaak
 • Onbeperkt toegang tot onze interne trainingsbibliotheek.
 • Een game room in een schitterend kantoor in hartje Eindhoven.
 • Intensieve samenwerking met dynamische teams met gedreven medewerkers.

Wie zijn wij?

Met een heleboel grote klanten en een bereik van meer dan 1 miljoen cursisten is GoodHabitz uitgegroeid tot dé meest toonaangevende aanbieder van online trainingen in Nederland. Nu introduceren we onze visie op online leren in de rest van Europa. Inmiddels bieden we ruim 400 trainingen in 7 talen aan. Ons doel is om onze cursisten te helpen om productiever, positiever en gelukkiger te zijn, op de werkvloer en daarbuiten. Daarom hebben alle werknemers van onze klanten toegang tot ons volledige, steeds uitbreidende aanbod aan trainingen. De onderwerpen variëren van management over persoonlijke effectiviteit tot MS Office en communicatie. Tegenwoordig zijn we actief in zes landen over heel Europa, met hoofdkantoren in Eindhoven, Londen, Parijs, Madrid, Frankfurt en Antwerpen.

Reageren?

Heb je interesse? Wij maken graag kennis met je. Stuur een mail met een motivatie en je cv via de 'Solliciteer' button, t.a.v. Robert Geerken. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
02-06-2019
Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Prima salaris
Trefwoorden
.
Branche
Onderwijs / Opleiding
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
.